اینترنت اشیاء و خانه های نسل جدید
کاربرد IoT در خانههای نسل جدید
اینترنت اشیاء در واقع مجموعه ای از دستگاه هایی مثل تلفن، کامپیوترها و دیگر وسایل می باشد که بوسیله اینترنت با یکدیگر شبکه شدهاند و IoT تکنولوژی است که امکان ارسال و دریافت خودکار اطلاعات را به دستگاههای متصل شده، میدهد.
در اینترنت اشیاء هر کدام از دستگاههای متصل به شبکه دارای شناسه های منحصر به فردی هستند که به آنها امکان انتقال داده و برقراری ارتباط با یکدیگر را بدون دخالت انسان می دهند. خانه های نسل جدید از جدیدترین فناوری ها از جمله دستگاه های هوشمند IoT (لوازم ، قفل درب ، دوربین های امنیتی و …) , ZEB یا ZERO ENERGY BUILDING برخوردارند.
امروزه IoT فراتر از رایانه ها و تلفن های همراه است و مجموعه وسیعی از دستگاه ها ، وسایل و ماشین آلات را شامل می شود که با اتصال به شبکه داخلی و به اشتراک گذاری و دریافت داده ها باعث افزایش عملکرد آنها می شود.
پتانسیل بالای IoT باعث استفاده بهینه تر و سریع تر از ابزارهایی که روزانه با آنها سروکار داریم می شود . با این حال تکنولوژی IoT در تعداد بسیار کمی از ساخت و سازهای معمولی استفاده میشود. اما در خانه های نسل جدید از دستگاه های متصل به شبکه اینترنت استفاده می کند که امکان کنترل از راه دور خانه را از طریق تلفن های همراه فراهم می کند.
تحقیقات شرکت بین المللی گارتنر ، نشان داده است که تا سال ۲۰۲۰ ، تقریباً ۲۰٫۸ میلیارد دستگاه با قابلیت اتصال به اینترنت به وجود می آیند که اطلاعات را ذخیره و تجزیه و تحلیل می کنند.
در سال ۲۰۱۶ ، روزانه تقریباً ۵٫۵ میلیون دستگاه به دنیای IoT اضافه شده اند. بسیاری از این اشیاء، وسایل خانگی ای هستند که روزانه از آنها استفاده می کنیم که بسیاری از آنها را حتی نمی دانید که در حال حاضر به اینترنت متصل هستند و در مجموعه IoT قرار دارند.