۲۰ پروژه برتر آردوینو به همراه بررسی آن ها

دسته بندی:اخبار,استارتاپ ها,دانش نامه,مقاله زمان انتشار:۱۰ بهمن ۹۸ ۱۲۰۰۴ بازدید

۲۰ پروژه برتر آردوینو به همراه بررسی آن ها

در این مقاله ۲۰ تا از بهترین پروژه های آردوینو را برای شما آماده کرده ایم ابتدا آن ها را معرفی می کنیم سپس به بررسی تک تک آنها می پردازیم.

WALKING ROBO -1

که از ماژول تشخیص فاصله به نام SRF04 Ultrasonic Module  و از چهر بازوی MeArm تشکیل می شود این ربات قدرت تشخیص موانع را دارد.

STACK GAME PLAYER -2

این ربات از برد اصلی آردوینو و یک بازوی MeArm تشکیل شده است. بالا ترین رکورد بازی STACK GAME دست این ربات است!

 ROBO HAND -3

این ربات در واقع یک دست مصنوعی است به طوری که کاربر با دست کردن دستکش و تکان دادن انگشتانش همان حرکات را عینا در حر کت ربات مشاهده می کند

این ربات جالب ولی ساده از چند موتور MeArm و سنسور های متصل به دستکش MAXI FLEX تشکیل شده است.

PROGRAM ABLE ROBOTIC ARM -4

این ربات  درواقع نمونه کوچک شده نمونه های صنعتی واقعی است و قابلیت این را دارد که یک پروسه را برای دستگاه تعریف  کنیم و دستگاه این کار را بار ها و بار  ها تکرار می کند.

این ربات از چهار موتور MeArm و یک برد دست ساز آردوینو تشکیل شده که در این برد قسمت هایی که به آن ها نیاز نداریم (مانند ماژول وای فای  و بلوتوث حذف شده اند)

MINI CNC -5

با کم ترین هزینه می توانید در خانه یک CNC  بسازید آن هم تنها با دو موتور!

۳D PRINTER -6

ساخت این پرینتر که می تواند کاملا کاربرد صنعتی داشته باشد همانند ساخت CNC  ها است با این فرق که موتور های این پرینتر کمی بزرگ تر هستند.

GESTRUE DRONE -7

CUBE SOLVER -8

کار اصلی این ربات تشخیص کلی مکعب روبیک می باشد به این صورت که ابتدا کل مکعب را رصد می کند سپس با توجه با الگو های برنامه نویسی شده درون این ربات با استفاده از بازو های مکانیکی این مکعب روبیک را حل می‌کند.

سنسور استفاده شده درون این ربات سنسور تشخیص رنگ دقیق RGB با تراشه TCS34725 می باشد.

KNOCK kNOCK LOCKER – 9

این پروژه شامل برد اصلی آردوینو و سنسور صدا می باشد به این صورت که صدایی را که به صورت اعداد باینری می باشد برای برد اصلی تعریف می کنیم حال سنسور های دستگاه اگر این صدا را بشنود می تواند تشخیص دهد که این همان صدای تعریف شده می باشد و قفل در را باز می‌کند.

AIR GUITAR -10

این پروژه از پنج قسمت تشکیل شده است به این صورت که چهار تا از این ماژول ها به صورت دستکش در یک دست نوازنده قرار می گیرد و در دست دیگر نوازنده ماژول پنجم قرار می گیرد.

این پنج ماژول با توجه به فاصله و نوع حرکت ماژول پنجم صدایی خاص تولید می کند.

برای مشاهده نحوه ساخت دقیق این پروژه به این لینک مراجعه کنید.

THREE CLIMB ROBOT -11

LED CUBE-12

SELF BALANCE ROBOT -13

OLD SMART WATCH -14

GESTURE MY ARMY -15

BALL AND PLATE PID CONTROL-16

OLD PING GAME -17

SOLAR TRACKER -18

SERVO JOYSTICK -19

WIRELESS JOYSTICK -20

مرکز نوآوری آیوتیک (IOTic) واقع در دانشگاه امیرکبیر تهران هر ساله کلاس هایی با محوریت آموزش آردوینو برگذار می‌کند که پروژه های مختلف و کاربردی ای در این کلاس ها تعریف و اجرا می شود علاقه مندان می توانند با شماره گیری شماره ۶۴۵۴۳۳۵۴-۰۲۱ و یا ۰۹۱۰۵۹۲۹۷۹۱از موضوع و زمان برگزاری کلاس ها اطلاع حاصل نمایند.

  • همه
  • آموزش iot
  • اخبار
  • دانش نامه
  • رویداد
  • مقاله

بهترین راه یادگیری اینترنت اشیاء چیست؟

برای یادگیری این حوزه وارد پروژه‌ای شوید که شور فعالیت در این زمینه را در شما ایجاد کرده و شما را ترغیب به فعالیت بیشتر کند. در اینترنت نگاهی سریع بیندازید. ببینید چه مسایلی برای شما هیجان‌انگیزتر است و به چه مواردی علاقه‌ای ندارید.

سومین لیگ اینترنت اشیاء ایران برگزار می شود

برنامه سومين لیگ اینترنت اشیاء ایران از سوي مرکز نوآوري اينترنت اشياء-آيوتيک اعلام شد. ليگ اينترنت اشياء ايران، که توسط مرکز نوآوري آيوتيک به عنوان رويداد تخصصي که  فضاي تعامل و رقابت ميان استارتاپ هاي حوزه اينترنت اشياء را شکل داد،​ در سومين دوره خود،​ امسال نيز در مناطق مختلف [...]

هنوز هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید...

اطلاعات خود را وارد کنید

جهت ثبت‌نام کلیک کنید